MED BIL

Från Enköping/Stockholm:

Åk mot Strängnäs. Åk ut på E 20 mot Eskilstuna/Göteborg. Efter c:a 20 km kommer det en avfart Kjula/Ärla. Sväng av E 20 vid denna avfart, åk därefter på skyltar Ärla. Efter 5 km kommer du ut på ett reservflygfält (rakt och brett). I slutet på detta flygfält finns en vägskylt, Hällberga 5 km (pekar höger). Åk rakt igenom Hällberga och efter 2 km så ser
du vandrarhemmet på höger sida. Du svänger höger mitt för den stora ladugården.

Från Örebro/Göteborg.

Åk av från E 20 där det är skyltat med Eskilstuna Centrum och Nyköping, väg 53. Följ vägvisning, Nyköping, väg 53 igenom Eskilstuna ochåk ut ur Eskilstuna mot Nyköping. Efter 7 km kommer det en rondell.
Åk ¾ varv i rondellen (mot Hällberga). Efter 1 km så ligger det en stor ladugård på höger sida. Mitt för ladugården så finns det en väg till vänster, följ den och Du är framme.

Från Norrköping/Katrineholm.

Åk ut ur Katrineholm mot Flen och Malmköping. När du har kommit till Malmköping åk mot Eskilstuna. Efter c:a 25 km kommer du till en rondell. Sväng höger i rondellen (mot Hällberga). Efter 1 km så ligger det en stor ladugård på höger sida. Mitt för ladugården så finns det en väg till vänster, följ den och Du är framme.

MED BUSS

Busslinje nr 8 (mot Ärla) hos Länstrafiken Sörmland åker du med för att komma till Stenkvista Vandrarhem.

Du går av vid hållplatsen Stenkvista Lantbruksskola och går över vägen, följer vägen 300 meter och du är framme

KARTA